storm ute..

Sorry.. Har inte uppdaterat på hur länge sen helst. Men blir så när datorn hemma inte är klar än, och så ska vi få internet installerat i morgon. Iallafall så har det hänt en del sen sist. Så ni som inte vet så väntar jag och Fredrik barn!! Går in i vecka 11 denna vecka. Så snart 3 månader och den "värsta" tiden är snart förbi. Äntligen! Men såklart så är man nojjig och orolig att något ska hända. Vem är inte det!? Inget är ju garanterat att man får behålla den lille där inne. Men får bara hoppas på det bästa helt enkelt :) Känns helt underbart att vi ska ha barn tillsammans! Älskar han så! Visst att man har upp och ner dagar och att humöret/tålamodet inte är på topp varje dag.. Men det är ju sånt som hör till. (tyvärr) inte roligt att vara sur och tvär utan anledning mm.. Men inget man kan direkt styra över jämt. Så papporna har det nog inte lätt. MEN tycker dom har det lindrigt mot för vad vi har framför oss. Så, så synd är det ändå inte om dom ;) haha.

Menmen, hur som helst så denna vecka och nästa så bor vi hos Fredriks mamma.. Medans hon och Emma är  utomlands. Fusk! Hade varit heelt underbart att få fara iväg i 1 eller 2 veckor. Men sånt får vänta :)

Och en annan grej.. ååh vad less jag är på detta regn nu. Idag öser det ner, och blåser rejält. usch usch!  Får bli en innemys dag idag. Nog för att Fredrik är på hockeyn tills ikväll. Men är ganska skönt ändå att få göra lite saker själv också. Har lite skolarbete att göra mm. Och sen ska vi se film vi hyrde idag. Blir nog bra de! Tjingeliing. PUSS




Vecka 11

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback