ny mobil. äntligen!

Hallå i stugan ;p kan bara säga att jag längtar såå till sommaren nu. är så less på snön. det kommer bara mer och mer, + att det är så jäkla kallt också :/ kyla och emma går inte ihop alls. huvva..
nu sitter jag i alla fall och försöker förstå uppgifterna från skolan. går inte precis som önskat, kan jag säga :( men ska boka in en tid och prata med läraren. känner att jag behöver det. vi har inte setts på någon månad så. så det jag kan göra nu är att läsa och läsa. och förhoppningsvis så kan jag börja skriva snart.

men måste säga att jag hade sån TUR i början på veckan :D jag bror och fredrik for och hälsade på farmor och farfar, och jag har vetat om att han hade fått nått erbjudande från telia. då skulle han få en bärbar hemtelefon och en mobil. och såklart så vägrar han använda moderna telefoner så han håller fast vid sin tegelsten :P haha. och jag har varit ute efter en mobil länge men dom man vill ha kostar ju en del. så det har som aldrig blivit av. men då frågade jag bara om han hade den kvar och om jag fick se vad det var för modell och så. och då var det en Samsung Jet S8000. och då frågade jag bara lite på skoj först om jag fick köpa den av han. men då sa han ja :D haha och han ville bara ha 100 kr för den :O jag bara.. okej ?!? TAGET :P så jag måste säga att det var lätt värt. farfar är så snäll <3 :)

tjingeling!



PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

försvinn ..

Helgen har varit rätt så bra, förutom tankarna som bara åker runt runt i huvudet.. att det ska vara så svårt. Har varit bra länge. Och så bara poff, så kommer dom igen. Men försöker göra det bästa av situationen. Vill inte ha det som förut.. aldrig!

Men men, ny vecka igen. Tiden bara rinner iväg. Det känns som att man inte hinner med. Den här veckan blir nog lugn och skön. Blir mest plugg skulle jag tro. Inte så roligt, men nödvändigt. Haha vad säger jag, det där låter inte som jag :p ojoj, jag är nog tröttare än vad jag känner mig. Ska nog gå och ta mig en till kopp kaffe. Vad hade man gjort utan kaffe? katastrof!! finns inget bättre på morgonen än kaffe :) Nä, nu ska jag läsa lite. Tjingeling!



mina absoluta favoriter! haha, underbart :D hitta en charmigare katt så gör ni det bra.
PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lördagen den 5 februari

sådär ja, har fått lite klagomål på att jag är så dålig på att skriva nuförtiden.. ;) är visseligen sant, men har inget vettigt att skriva känner jag. Men nått ska jag nog få ut idag!

lite kort om vad jag gör nuförtiden och vad som hänt så är det väl att jag mest har försökt plugga. nog för att det går vääligt trögt. men ligger ändå rätt bra till. och har varit och sökt sommarjobb på arnäsgågården, och sökt jobb inom vården igen nu när jag börjar läsa. så hoppas att man får börja vikariera igen och få in en fot på flera ställen än arnäs. nog för att jag trivs otroligt bra där men är alltid bra att lära sig något nytt på prova på andra saker. och så har jag varit sjuk ett bra tag också. låg i feber i över en vecka. annars har jag varit med fredrik och så. och träffat kompisar såklart :)

och så har jag bokat tatueringstid den 3/3. längtar nå grymt. vet att jag går till en som vet vad han gör :) så förhoppningsvis så blir det kanon braa!

igår var jag ut på harrys med sofia och maria. var jätte kul att träffa dom. är så långt mellan gångerna :( måste bli ändring på! så tack för en bra kväll flickor :)

ikväll har jag och fredrik varit hos berith och sett på hockey och blev bjuden på mat :) lax och potatis. super gott var det! och nu är jag hos fredriks syster emma. ska se melodifestivalen :) och fredrik är hos en kompis och spelar tv-spel och dricker öl :P låter så kul. men killar är ju killar.

sååådär haha. hoppas min slexsling är NÖÖJD nu när jag försökt få ut några meningslösa ord ;)
puss

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()