bilder x 19

.mycke blandade bilder.

 






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hockey ikväll dåå :)

Hade turen att få biljetter till matchen ikväll. Fredrik har en snäll syster som fixade dom från sitt jobb :) och det är bra platser dessutom. Och idag har mamma mikael och barnen åkt till Stockholm till min morbror. Så jag är "husvakt" tills på söndagkväll typ. Så det lär bli att vi sover där i helgen. Ganska mysigt att ha huset för sig själv en helg. Fast brorsan är också hemma :) men det ska nog bli bra ändå ;) haha. Skojar bara Oggie ;) så vi får se vad vi hittar på för skoj. Någon film lär det bli iallafall. Nej nu ska jag gå och dricka kaffe och göra svärmor sällskap vid tvn :)


puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

converse

Sitter och lyssnar på "Rasmus Seebach - Engel" så himla bra låt. Love it! Ajja, är hos Berith och ser på hockey, Modo - Hv71. Får hoppas på vinst idag i alla fall..

Idag har jag och mamma varit hos Zid och fyllt i våra tatueringar. Skönt att ha det bortgjort! Nu är det bara att längta tills den tredje tatueringen sätts på plats. Vet vad & vars jag vill göra :) eller är ganska så säker i alla fall.. så ni får se sen ;) efter vi var klar på stan så följde jag med mamma till Arnäs och hälsade på mormor. Blev både bjuden på lunch och middag, och var ut till Ö&B och kikade en sväng också. Var mysigt att umgås bara vi två :) älskar min mormor took mycket! Sen skjutsade hon mig till Berith. Och så var Fredrik här också. Det tyckte Emma om :) menmen, annars ikväll blir det bara lugnt. Är så trött och seg :/ vet inte vad det är. Har känt mig så ett tag nu. Och blir fasen inte bättre.. får hoppas det går över SNART! annars...


och på tal om något helt annat. som egentligen inte är nått att skriva :p
men kommer sakna mina converse nu under vintern..
finns inte några bättre/snyggare skor. allvarligt ;o haha.



Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

♥ ÄNTLIGEN ♥

så glad så glad! fick nyss veta att min älskade kusin är frisk från cancern! två år har gått, och nu är du frisk. synd att du bor så långt bort. massa tankar har gått till dig



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

skooola

Varit upp på skolan idag och bestämt vilket datum jag ska börja. Känns riktigt braa! Så den 15e Nov blir det :) Sen jag var klar där så hade jag turen att ha en snäll svärmor som hämtade mig så jag slapp gå i kylan :) och blev dessutom bjuden på middag också. Var jätte gott! Efter maten så for vi hem till oss och hämtade Diesel, så hon slapp vara själv tills ikväll. Sen har man mest kollat på tv och tagit det lugnt. Skön dag med andra ord :)
Nu är det bara en timme kvar tills hockeyn börjar. Dom spelar mot Luleå ikväll.. man får hoppas på vinst!

I morgon fyller syster år också. Så då ska man väl dit efter Fredrik är klar på jobbet vid sju tiden. Annars blir det nog en lugn dag i morgon också :) Och på lördag ska vi till Fredriks faster som fyller år :) blir trevligt! Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

PUSS

Har varit ut på en skön promenad på 50min med Bertih och Fripp idag. Var härligt men samtidigt lite kallt. Började småregna precis när vi kom ut :P så typiskt! Men slutade ganska snabbt igen som tur var. Och nu gör vi inte så mycket. Väntar på att ett program ska börja på Animal Planet. Allt om hundar :) så himla bra!! Och efter de är det Allt om katter, det är också bra. Och vi ska bli bjuden på mat här hos Berith också. Köttfärssås och pasta :) snäll svärmor man har!
Och måste säga att det var en mycket skön vinst igår. Hejja Modo! Hoppas det håller i sig nu :) Men det var synd att vi inte fik tag på några biljetter till matchen. Men funkade minst lika bra att se det på tvn :) mysigt hade vi! Vi tog hit Diesel också så hon fick leka med Svea och Selma. Gick faktist rätt bra, för vi har haft henne här förut också. Men dom fräser rätt mycke än. Men lite bättre var det efter ett tag :)

Just nu sitter jag och lyssnar på UNDERBAR musik! Volbeat. Deras nya album är hur bra som helst! Love it.


Mina

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tjoho!

Nu var det ett tag sen det hände nått här igen. Fy Emma! vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men igår var jag hos frissan och klippte av håret lite till ;) så skönt. Love it! Och bjöd mina älskade småsyskon på middag. Och på kvällen kom mamma och Mikael på fika :) mys! Annars har det inte hänt nått speciellt sen sist jag skrev. Tråkigt nog.. Men kan säga att jag mår så mycke bättre än vad jag har gjort på väldigt länge :) känner mer JA till livet :P haha. Nämen allt känns lättare och mer positivt.

Idag har det inte hänt så mycket än. Ska nog gå in till stan och träffa Bea senare :) Sen efter det har jag inget planerat. Så vi får se vad som dyker upp.

Nu kommer några bilder bara för att.


Fredrik, hans kusin Robert & Anna :)


Mammas nya tatuering :)


Bror & hans flickvän Malin :)


Världens bästa Fripp :)


Jag & Underbara Emma!


Och vad hon nu hette... ja just ja, Emma.


Fredrik och våran Diesel :)


Ny frillan


Ems


och sist men inte minst. JAG ;P
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

ONT.

Blir så less. Hade ont i magen igår mer än halva dagen. Precis när man var och hälsade på farmor. Så typiskt!! Och idag trodde jag att det hade gått över, men såklart så kommer det tillbaka nu. Och ont gör det.. ;( vet som inte vad man ska göra åt det. Gör ont än hur jag står sitter eller ligger...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()