ops... !

Usch vad jag är usel på att blogga :s alltså har ingen lust till det. men nått måste man ju lägga upp känns det som :)
kan sammanfatta lite saker som hänt den senaste tiden. ja, dom som vet så har jag varit "sjuk" väldigt länge.. men är bra nu, så är SÅÅ lycklig!! kan inte beskriva med ord. dit ska jag aldrig igen! Sen så har jag och Fripp tagit på förlovningsringarna igen ♥ och nu ska dom inte av! om jag får betsämma... , och har börjat skolan och det känns bra. och ja, sen en massa annat som jag inte orkar ta nu. Jo, en sak :D har klippt mig idag. wohoo! så skönt och blev så nöjd. jag måste ha den bästa frisören :)

Imorgon är det 1a December, och snart julafton och nyår :/ oj så snabbt allting går. tycker man knappt hinner med. och så fyller jag år där emellan jul och nyår. 22 hela år :p nästan lite roligt när man tänker efter.. eller -.-

ajja, nu tänkte jag slänga upp några bilder. tjing!











PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

snö snö snö och ännu mer snö.

ojoj, vad det snöar idag :) mysigt, samtidigt som jobbigt :p nu skulle man ha haft en skoter. Hade ju varit kanon! Får se till att åka till fjällstugan mycket i vinter så man kan åka ;) hehe. Är helt underbart att vara i fjälls. Så jäkla glad att vi har egen stuga. Är inte helt fel att pappa har fjällstuga och mamma en sommarstuga :) nä nu ska jag gå och dricka nått och ta det lugnt. Har så ont i magen.. ovanligt? NEJ!
åh, tråkigt att fripp jobbar eftermiddag den här veckan. Men lär se han en stund när han kommer hem i natt, om jag vaknar. Brukar oftast göra det.. men det är faktist mysigt :)

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

¨

jagälskardig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Övernattningar

Mysig dag idag! Linus sov hos oss tills idag, och Sofia ska sova över tills imorgon :) Emma är så lycklig som har så underbara syskon! Har trotts allt 6 st, + 4 :) inte så dumt det heller. Nu är det hockey ikväll igen, ojoj tycker jag skriver om hockey jämt ;o soorry. haha! Men har bara blivit så. Men men, nu hoppas jag på att helgen ska bli bra. Men det blir den nog :) oftast så är alla dagar bra nuförtiden. GLAD över det! yeey!


Våran Diesel
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()