we

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart åker vi.

Passar på att skriva det mesta idag, åker till stockholm på fredagmorgon och vet inte om jag har så mycket tid i morgon för dator. Ska nämligen "flytta" hem igen i morgon också. Ska bli skönt att få känna sig hemma igen! Nog för att det har gått bra att bo hos Berith, men vill ändå ha sitt eget! Och så kommer vi hem tidigt på söndag. Lite gruvsamt med dessa timmar i bil.. inte min grej precis.. Men ska bli skönt att få komma härifrån ett tag.

Och nästa vecka på Tisdag har jag äntligen tid hos Ögrens Optik! Ska kolla synen och har bestämt vilka glasögon jag ska ha :) Ray-Ban. Dom hade ett jätte bra erbjudande denna månad. Passade mig utmärkt eftersom jag ville ha det märket. Så jag lär få dom veckan efter. Får längta att tag till :) och den här veckan går jag in i v 12. Redan.. veckorna går faktist snabbt. Kul att få se hur plutten utvecklas vecka för vecka. På ett ungefär alltså.

Nu är Fredrik på sjukhuset och tar bort gipset och ska röntga handen. Den lilla klanten har kanske brytit eller har en spricka i båtbenet.. Om han har otur så får han ha gips i 2-3 månader. Han har haft det i lite över 10 dagar och jag tror han är rätt less redan :p Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer. Tjing!



V 12
PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

trött trött trött..

Dessa tidiga dagar.. upp kl 6, lägger mig typ alltid senast 22.30. Men blir bara tröttare och tröttare. Visst att det är en sån period i början, inte så konstigt med tanke på vad som händer i kroppen. Men det är nästan omöjligt att å upp i tid nuförtiden. Har alltid haft lätt att kliva upp på morgonen. Men det är som att jag stänger av larmet i sömn eller somnar om direkt!! Och är helt död på eftermiddagen när jag kommer hem. Okej nu klagar jag en del.. i know, men är så mycket i skolan och plus extra jobb på kvällarna. Orken finns inte! Så har fått lov att neka massa dagars jobb. Tar skolan i första hand, och det är det jag måste göra. Men vill så gärna jobba också. Men får hoppas att denna mörka tid snart är över så jag blir mitt gamla jag igen. Bara att vänta :P men det är ju värt denna tid också. Får tänka på vad man har att vänta :) <3 längtar något! Men dom säger att tiden går snabbt så man ska ta vara på varje stund. Känns långt borta, men kommer säkert bara säga pang så har man den lilla hos sig :)


- På fredag ska jag och Fredrik åka till storstaden och sova hos hans kusin Robert en natt, sen på natten till söndag hämta Fredriks mamma och syster på arlanda och sen åka hem.. gaah! Men blir säkert bra bara jag slipper åksjukan -.- det är rena döden vissa gånger.



bjuder på en gammal bild idag.
PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

♥ älskade lilla plutt ♥

Hoppsan, i morse efter duschen så stod jag vid spegeln och insåg att magen syntes mycket för vecka 11, tycker jag. Fast det är väl olika för alla. Kan nog vara att jag var så pass smal innan att det märks lättare? Ajja. Visst att jag sett att den blivit lite större innan också. Men det kom som upp för mig idag bara :) kändes bara så roligt, och blev så glad! Man har ju som inte riktigt sett att man varit gravid och då blir det nästan som att man inte känner sig de heller. Men nu känns det mer verkligt :p

och än en gång.. förbannade regn!! kan du aldrig sluta?? såklart så glömde smarta jag paraplyet idag -.- och jag och josephine skulle ner på stan, precis när det regnade bra mycket. Så man känner sig otroligt snygg i håret ;) hårspray + vatten = katastrof!! haha. Men trevligt var det!



stor kärlek!
PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

redovisning

ååh hej och hå! har en redovisning i morgon och är INTE klar. gaah! jag och amanda tog ut fakta igår vi skulle ha och sen så skulle jag ta hem det och renskriva klart mm. men såklart så sög faktat. fick inte ihop ett skit. och nu måste vi stressgöra klart det nu ikväll. och har ungefär 1½ timme på oss. och hon har inte kommit än.. hatar att vara oförberedd. tycker nog illa om att redovisa muntligt.



mitt i stressen så lägger jag upp en bild jag älskar! något som gör en glad i alla fall..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

storm ute..

Sorry.. Har inte uppdaterat på hur länge sen helst. Men blir så när datorn hemma inte är klar än, och så ska vi få internet installerat i morgon. Iallafall så har det hänt en del sen sist. Så ni som inte vet så väntar jag och Fredrik barn!! Går in i vecka 11 denna vecka. Så snart 3 månader och den "värsta" tiden är snart förbi. Äntligen! Men såklart så är man nojjig och orolig att något ska hända. Vem är inte det!? Inget är ju garanterat att man får behålla den lille där inne. Men får bara hoppas på det bästa helt enkelt :) Känns helt underbart att vi ska ha barn tillsammans! Älskar han så! Visst att man har upp och ner dagar och att humöret/tålamodet inte är på topp varje dag.. Men det är ju sånt som hör till. (tyvärr) inte roligt att vara sur och tvär utan anledning mm.. Men inget man kan direkt styra över jämt. Så papporna har det nog inte lätt. MEN tycker dom har det lindrigt mot för vad vi har framför oss. Så, så synd är det ändå inte om dom ;) haha.

Menmen, hur som helst så denna vecka och nästa så bor vi hos Fredriks mamma.. Medans hon och Emma är  utomlands. Fusk! Hade varit heelt underbart att få fara iväg i 1 eller 2 veckor. Men sånt får vänta :)

Och en annan grej.. ååh vad less jag är på detta regn nu. Idag öser det ner, och blåser rejält. usch usch!  Får bli en innemys dag idag. Nog för att Fredrik är på hockeyn tills ikväll. Men är ganska skönt ändå att få göra lite saker själv också. Har lite skolarbete att göra mm. Och sen ska vi se film vi hyrde idag. Blir nog bra de! Tjingeliing. PUSS




Vecka 11

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()