Nordmaling

Följde med pappa till Nordmaling imorse och såg på Davids hockeymatch. Oj så duktiga dom var :) ÖSK vann mot LN91 med 7-1. Grattis lillebror! Har varit hemma två timmar nu. Och dom timmarna har jag spenderat i soffan. Så drygt att ha ont mest hela tiden.. usch & fy. Ska fortsätta med det tills Tina hämtar mig. Ska umgås med henne och Markus(en annan lillebror) ikväll. Och Fredrik är på hockey som vanligt. Han ser jag inte fören vid 22 ikväll. Då lär vi bara vara hemma och mysa. För imorgon är det också hockey och då lär han vara borta större delen av dagen med. Ajja, ha en bra kväll alla!



LN91 - ÖSK

PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 december

Jahapp då är vi inne i december. Men känner tyvärr inte det. Idag har det blåst riktigt och regnat såklart.. så tröttsamt när det hela tiden är mörkt ute. Och helst nu när man varit sjuk mest hela veckan och bara legat. Fredrik har också varit hemma några dagar så har inte varit helt själv. Men just nu är jag själv hemma eftersom det är hockey och då kan ni ju gissa vars Fredrik är :) får hoppas dom tar och vinner ikväll igen. Det behöver dom!

Har mest bara legat idag med. Har tvättat och var ut en sväng på affären(som man tyvärr måste ibland) osminkad och jävlig. Tur att man inte stötte på någon :P haha. Man känner sig och ser nog inte så fräch ut när man är sjuk och känner sig allmänt sliten + tjock ;)

Sitter här med en kopp te och längtar tillbaka till soffan. Känner av foglossning mer nu. Känt lite av det tidigare också men nu är det inte alls i närheten. Ajaj. Får hoppas det inte blir mycket värre. Men ska inte hoppas så mycket, för då blir det säkert värre. Positiva Emma.. :P


Gammal bild. Men gillar den. Och älskar han.
PUSS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()